Wieglakentjes en Ledikantlakentjes

Laken wieg

Ook voor de wieg heeft kleintjebaby verschillende leuke lakentjes om je baby een lekker plekje te geven. De wieglakens hebben een afmeting van 75 x 100 cm en past daarmee bij een standaard wieg van 40 x 80 cm. De wieglakens zijn van 100% katoen en verkrijgbaar in effen wit met borduursel of een all-over print.

Ledikantlaken

Ledikantlakens zijn heerlijk zacht en zijn perfect om het ledikant strak, veilig en netjes op te maken. De lakens voor een ledikant hebben een afmeting van 100 of 120 x 150 cm en zijn daarom precies de juiste maat voor een standaard ledikant.

De lakens zijn gemaakt van katoen en zijn beschikbaar in verschillende kleuren en leuke prints. Hoe groot moet het laken voor een ledikant zijn? Wanneer je een standaard ledikant hebt, dan is het ledikant 120 cm lang en 60 cm breed. Om het ledikant op te kunnen maken en je baby strak in te stoppen heb je een laken nodig dat breder en langer is dan het ledikant zelf. Met een ledikantlaken heb je aan de zijkanten voldoende stof nodig om in te stoppen. De lengte is voldoende om het laken terug te vouwen over de deken heen.

Een echte must-have dus! Wat voor lakentje jij ook zoekt, Kleintjebaby heeft hem. Je shopt ze met een printje of juist zonder, met een biesje of zonder bewerking en voor het wiegje of het ledikant.

© 2010 - 2024 www.kleintjebaby.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel