Boxkleden.

De boxkleden zijn verkrijgbaar in alle kleuren en structuren als gebreid en teddy in trendy kleuren en prints. Wil je extra comfort voor jouw baby? Maak dan gebruik van een boxmatras onder het boxkleed. 

Hoe groot moet het boxkleed zijn?

Hoe groot het boxkleed moet zijn hangt af van de binnenmaten van de box die je hebt. Je kunt dit meten met een meetlint of rolmaat maar je kunt het ook vinden op de website van de fabrikant.

Wanneer je de binnenmaat hebt kun je bepalen welke maat boxkleed je nodig hebt. Je kiest een kleed dat precies de bodem bedekt of iets groter is. Als de binnenmaat van je box niet exact overeenkomt met de maten van het boxkleed, kies je altijd voor de grotere maat die wel past. Zo zorg je er voor dat het gehele oppervlak van de box bedekt is met het boxkleed.

Kleintjebaby heeft ronde en rechthoekige boxkleden. Zit jouw maat er niet tussen, of heb je een andere vorm box? Kleintjebaby heeft ook een eigen artelier, waar boxkleden worden gemaakt. Je hebt keuze uit verschillende stoffen. Het kleed word gevuld met heerlijk zachte fyberfill, en zal dan perfect passend zijn voor jouw box.  maatwerkboxkleden

Hoe vaak was je een boxkleed?

Het advies om het boxkleed met enige regelmaat de wassen. Dit zorgt dat je baby altijd op een schoon en fris boxkleed kan liggen. In het geval van vlekken door een ongelukje kun je het beter meteen uitwassen om blijvende vlekken te voorkomen. Als je boxkleden wast, was ze dan maximaal op 30 graden met gelijke kleuren. Strijk het boxkleed niet en doe het niet in de droger. Laat het boxkleed liggend drogen.

© 2010 - 2024 www.kleintjebaby.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel