Speelgoed

Waarom houten speelgoed?

Houten speelgoed is weer helemaal hip. Maar waarom zou je eigenlijk houten speelgoed kopen? Hout heeft een vriendelijke en natuurlijke uitstraling en het is een stuk duurzamer dan plastic. Bovendien gaat houten speelgoed ook jaren mee. Ideaal om speelgoed van te maken dus!

In ons assortiment vind je voor verschillende leeftijden speelgoed. Er zijn houten blokken en bijtringen voor de allerkleinsten, houten puzzels, speelgoedauto’s en houten speelgoedtreinen voor de wat grotere spelers. Om de fijne motoriek goed te oefenen kun je bijvoorbeeld kiezen voor een magnetisch hengelspel van hout of een houten telraam.

Hoe maak je houten speelgoed schoon?

Speelgoed komt met veel in contact. Handen, de grond en ook regelmatig in de babymond. Het regelmatig schoonmaken van het houten speelgoed is daarom aan te raden. Eigenlijk is het in veel gevallen voldoende om het speelgoed af te nemen met een vochtige doekje en een klein beetje zeep. Maak het houten speelgoed niet drijfnat, dat is niet goed voor de levensduur van het hout. Gebruik ook geen chemische schoonmaakmiddelen.

Knuffels

De knuffels zijn gemaakt van 100% katoen of een mix van katoen en polyester. Wanneer de buitenkant een gebreide textuur heeft is het van 100% katoen. De vulling van de knuffels bestaat uit 100% polyester vezel. De knuffels kunnen gewassen worden met een handwas. De knuffels zijn ook perfect om te geven als kraamcadeau.

Rammelaars 

Kleintjebaby heeft de leukste rammelaars met diertjes of zachte maantjes van teddy. Er is ook een rammelaar met een houten bijtring, dit zorgt voor pijnbestrijding én afleiding. Rammelaars zijn onmiskenbaar verbonden met baby’s en zijn daarom heel geschikt om als cadeau te geven. Je kunt er immers nooit genoeg hebben.

© 2010 - 2024 www.kleintjebaby.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel