Hydrofiel doeken

Wat is een hydrofiele doek?

Een hydrofiele doek is een katoenen doek die perfect is voor de verzorging van jouw baby. De speciale weving in de stof maakt de doek heel dun, licht en zacht. Een hydrofiele doek absorbeert water en vocht super goed, is lief voor het kwetsbare huidje van jouw baby en is daardoor in veel situaties te gebruiken. Vroeger werden hydrofiele doeken zelfs gebruikt als luierdoeken.

Gebruik hem als handdoek, als onderlegger over het matrasje, als dekentje, als wikkeldoek of spuugdoek. Bij Jollein vind je hydrofiel multidoeken en luiers in diverse trendkleuren en prints.

Waar gebruik je hydrofiele doeken voor?

Hydrofiele doeken, of hydrofiele luiers zoals ze ook wel worden genoemd, zijn voor veel verschillende doeleinden te gebruiken. De meest bekende toepassing is natuurlijk als alternatief voor wegwerpluiers. Omdat je de doeken kunt uitwassen hoef je niet steeds nieuwe hydrofiel luiers te kopen.

Door het absorberend vermogen zijn hydrofiele doeken ook ideaal als handdoek, spuugdoekje, als onderlegger op het matras, op het aankleedkussen of in de kinderwagen. Omdat de stof ademend en een beetje elastisch is, is een hydrofiele doek ook ideaal als wikkeldoek om je baby in te bakeren.

Zoals je ziet, een echt multifunctionele doek die je thuis en onderweg altijd kunt gebruiken.

Welke maat hydrofiele doek heb je nodig?

Er zijn twee maten in de doeken, 70 x 70 cm en 115 x 115 cm. De doeken van 70 x 70 (small) zijn de ‘normale’ maat. De normale maat doeken zijn ideaal om te gebruiken als slabbetje of spuugdoekje en als bescherming voor je voedingskussen. De grotere variant kun je gebruiken als inbakerdoek, handdoek of als dekentje.

© 2010 - 2024 www.kleintjebaby.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel