Slabbetjes

Kleintjes zijn supersterren in knoeien en smeren met eten. Soms kan dit heel vervelend zijn, maar het hoort er nou eenmaal bij. Ze ontdekken voedsel graag met hun handjes en de coördinatie moet ook nog verder ontwikkeld worden. 

Waar je vroeger zelf waarschijnlijk een simpele katoenen slab om je nek kreeg tijdens het eten is er tegenwoordig een heel scala aan slabbetjes te vinden. Van badstof slabben, slabben met mouw tot siliconen slabben met opvangbakje die in de vaatwasser kunnen. Zo kan jouw mini in alle rust de wereld van het eten ontdekken.

De klassieke slab is gebleven, maar de vorm is uitgebreid naar bijvoorbeeld stoere bandana slabbetjes of praktische slabbetjes met mouwen. Er zijn ook waterproof slabbetjes, niet alleen handig met eten maar ook tijdens het verven of knutselen.

Voor de echte klieder koningen en koninginnen zijn er ook siliconen slabbetjes met een handig opvangbakje. Dit zorgt ervoor dat het eten niet op de broek of grond eindigt. Deze kun je tevens in de vaatwasser schoonmaken voor een perfect schoon resultaat.

© 2010 - 2024 www.kleintjebaby.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel